Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρώτη συνάντηση εν ενεργεία στρατιωτικών με ΥΕΘΑ σε μια φωτογραφία!

31.01.2015 | 19:04
Έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι οι στρατιωτικοί που εμπλέκονται με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών .Μετά από χρόνια άγριου “κυνηγητού” , μετά από τις απειλές για διώξεις, μετά από τιμωρίες και ποινές και τέλος μετά από υπόγειο εσωτερικό πόλεμο, όσοι πίστεψαν στην προσπάθεια δικαιώθηκαν. Βρέθηκαν στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Πρόσωπο με πρόσωπο.

Απ΄ αυτή την άποψη η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική.

Σύμφωνα μ΄ αυτή:

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΠΟΕΣ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Ανχη Ανέστη Τσουκαράκη, Γεν. Γραμματέα, Υπλγό Χρίστο Μαστρογιαννάκη, Οργ. Γραμματέα, Αρχικελευστή Αναστάσιο Τσάκαλο και Ταμία, Σγό Θεοφάνη Φούκα, συναντήθηκε, σήμερα Σάββατο 31-1-2015 και ώρα 11.00΄, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο, μετά από αίτημα της πρώτης.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό περιβάλλον ως η αρχή μιας επαναλαμβανόμενης προσπάθειας και επικοινωνίας των δυο πλευρών.   
Ο κ. ΥΕΘΑ γνώρισε στην αντιπροσωπεία την άμεση, και κατά το υπολοιπόμενο 50%, υλοποίηση της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης του ΣτΕ, με επαναφορά του μισθολογίου των στρατιωτικών στα μισθολογικά επίπεδα της 31-7-2012, την επομένη της νομοθετικής ρύθμισης, ενώ ατζέντα θεμάτων θα ανοίξει στην επόμενη πολύ σύντομη συνάντηση των δυο πλευρών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ