Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η "σκοτεινή πλευρά" του succes story - Άστεγοι

14.12.2013 | 20:28
Στις φωτογραφίες δεν υπάρχει κανένα succes story. Υπάρχει απόλυτη δυστυχία, φτώχεια εξαθλίωση. Την οποία κάπως προσπαθούν να ανακουφίσουν -έστω για μια νύχτα- οργανώσεις και φιλανθρωπικοί οργανισμοί.

Δίπλα στους απροστάτευτους, απο το κρύο του χειμώνα , άστεγους των Αθηνών βρίσκεται, με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνυμου, κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Αποστολή"  μοιράζοντας τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα και ρουχισμό.
Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εθελοντές και εργαζόμενοι της "Αποστολής" επισκέπτονται γειτονιές  του κέντρου της Αθήνας καταγράφοντας τις ανάγκες των ανθρώπων που κοιμούνται στα πεζοδρόμια, στα παγκάκια, μέσα σε χάρτινες κατασκευές, σε πρόχειρες παράγκες και προσφερουν φαγητό,κουβέρτες για να ζεσταθούν κάλτσες, υποδήματα κ.α.

Σκοπός της "Αποστολής" είναι να συμπαρασταθεί και να στηρίξει εκείνους πουν που δεν έχουν σπίτι και ζουν στο δρόμο.
Ταυτόχρονα 1.000 συνάνθρωποι μας, άστεγοι στην πλειοψηφία τους και άποροι, έλαβαν  μαζί με τη μεσημεριανή μερίδα ζεστού φαγητού, μια τσάντα γεμάτη φρούτα και ζαρζαβατικά.

Η πρωτοβουλία αυτή της "Αποστολής" χρηματοδοτήθηκε από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό InternationalOrthodox Christian Charities-IOCC και του The Hellenic Initiative-THI.Τα προϊόντα που μοιράστηκαν ξεπέρασαν τους 4 τόννους. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ