Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ισλαμική ηθική καταργεί την μικτή εκπαίδευση στην Τουρκία του 2014!

06.11.2014 | 00:16
Η Τουρκία του Ερντογάν είναι μια χώρα που πάει πίσω! Μπορεί οι οικονομικοί της δείκτες τα τελευταία χρόνια να ήταν ενθαρρυντικοί για το μέλλον της χώρας, αλλά η εξουσία Ερντογάν δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον.

Η είδηση είναι ενδεικτική της νοοτροπίας που διαβρώνει πλέον μέρα με τη μέρα την γειτονική χώρα: σε σχολείο της Κωνσταντινούπολης καταργήθηκε η μικτή εκπαίδευση!!!

Σύμφωνα με την είδηση που έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr “η μικτή εκπαίδευση καταργήθηκε στο λύκειο ιμάμ-χατίπ Ακσεμσεττίν στο Εσενλέρ της Κωνσταντινούπολης και άρχισε η εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών σε διαφορετικές ώρες. Από την αρχή της περιόδου τα αγόρια εκπαιδεύονται στο πρωινό ωράριο και τα κορίτσια στο μεσημεριανό.
Σύμφωνα με το κείμενο της εφημερίδας Εβρενσέλ, εκπαιδευτικός του σχολείου αυτού που δεν θέλησε να πει το όνομα του, ανέφερε πως τα αγόρια χωρίστηκαν από τα κορίτσια για λόγους “ισλαμικής ηθικής” και ότι ο στόχος είναι να μην μαλώνουν οι μαθητές για τις μαθήτριες!

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ βουλευτής Σαδίκ Γιακούτ είχε δηλώσει πως “το ότι μέχρι τώρα γινόταν μικτή εκπαίδευση κοριτσιών και αγοριών ήταν ένα μεγάλο λάθος. Αυτό το λάθος από την επόμενη περίοδο θα διορθωθεί”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ