Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η στήριξη - έκπληξη στον Α/ΓΕΕΘΑ και οι αποφάσεις Αβραμόπουλου για τις κρίσεις

11.02.2014 | 09:16
Με την επιστροφή του σήμερα από την Μολδαβία -στην οποία ταξίδεψε μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την εισήγησή του προς τον πρωθυπουργό σχετικά με τις κρίσεις Αρχηγών.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές γίνουν θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου,μετά από την ενημέρωση που θα γίνει στο ΥΠΕΘΑ στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.

“Όλα είναι ακόμη ανοιχτά”, υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του υπουργού Εθνικής Άμυνας συντηρώντας την φημολογία και τα…προγνωστικά.

Στην “μάχη” επηρεασμού των αποφάσεων έχουν πλέον αρχίσει να χρησιμοποιούνται και οι τελευταίες …εφεδρείες. Δημοσιεύματα που στηρίζουν την μία ή την άλλη λύση εμφανίζονται στον Τύπο αλλά και σε ιστοσελίδες. Αυτό που έκανε εντύπωση το τελευταίο 24ωρο είναι ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα που ασχολείται και εκφράζει απόστρατους με “συντηρητικές” απόψεις και θέσεις και το οποίο στηρίζει τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο! Η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι η “στήριξη” προέρχεται από τους ίδιους οι οποίοι ζητούσαν την απομάκρυνση του Αρχηγού επειδή δεν συμφωνούσαν με την …χρήση του twitter και με την στάση του απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

Θα δούμε και θ΄ ακούσουμε πολλά μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των αποφάσεων.


Διαβάστε ακόμη:

Στο "μυαλό" του Αβραμόπουλου - Τι σκέφτεται για τις κρίσεις και τι του εισηγούνται
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ