Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο - "Ώρα εθνικής αφύπνισης" λένε Αβραμόπουλος Φωτίου - ΒΙΝΤΕΟ

22.07.2013 | 18:22

Νέες απειλές  για αποσταθεροποίηση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου λόγω του Φυσικού Αερίου  εκτόξευσε ο  Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Τζεμίλ Τσιτσέκ, που μετέβη στην «ΤΔΒΚ», με αφορμή την μαύρη επέτειο της εισβολής του Αττίλα.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα οι υπουργοί Άμυνας Ελλαδας και Κύπρου έκαναν λόγο για “ώρα εθνικής αφύπνισης” και διαβεβαίωναν ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά τους δικαιώματα.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν οι κύριοι Αβραμόπουλος και Φωτίου. 

Από την άλλη η Τουρκία με θράσος απειλεί.

Η Bugun  με τον τίτλο «Η ΤΔΒΚ έχει δικαίωμα στις φυσικές πηγές», γράφει ότι ο κ. Τζεμίλ Τσιτσέκ,επισκέφθηκε τον ψευδο-«Πρόεδρο της ΤΔΒΚ», κ.Ντερβίς Έρογλου. Ο κ. Τσιτσέκ είπε ότι η διεθνής κοινότητα εφαρμόζει διπλά μέτρα και σταθμά και πρόσθεσε «Η προσπάθεια των ‘Ελληνοκυπρίων'’ να μονοπωλήσουν τις φυσικές πηγές γύρω από το νησί θα θερμάνει ακόμα περισσότερο την περιοχή. Στις πηγές αυτές έχουν δικαιώματα και οι ‘Τουρκοκύπριοι’, υποστήριξε. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε το να γίνει ένα τετελεσμένο γεγονός στο θέμα αυτό, παραβλέποντας την πραγματικότητα». 

Ο Τσιτσέκ στη συνέχεια επισκέφθηκε την ψευδο- «Πρωθυπουργό»,της <<ΤΔΒΚ>> κ. Σιμπέλ Σιμπέρ, η οποία επέστησε την προσοχή στο ότι πολλές υποσχέσεις που δόθηκαν στους «Τουρκοκυπρίους» δεν εκπληρώθηκαν.  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ