Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Τουρκία πουλά "προστασία" στα κατεχόμενα

26.09.2014 | 00:17
Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Ως ο κανονικός <<νταβατζής>> του ψευδοκράτους του Αττίλα, της λεγόμενης «ΤΔΒΚ», εμφανίζεται χωρίς προσχήματα  η Άγκυρα- όχι φυσικά για πρώτη φορά, αλλά συνεχώς! 

Στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας , με ημερομηνία 23/9/2014, αναφέρεται ότι ελληνικό αεροσκάφος C – 130 ''Ηρακλής'' στις 19.11 και για 40 δευτερόλεπτα δήθεν παραβίασε τον ''εναέριο χώρο'' της «ΤΔΒΚ», αποδεικνύοντας και αυτή την φορά προς κάθε πλευρά αυτό που είναι πραγματικότητα από το 1974: Ότι η λεγόμενη - από τους Τούρκους και μόνο- «ΤΔΒΚ»είναι ένα ψευδοκράτος, μια υπό την κατοχή των τουρκικών στρατευμάτων περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Βεβαίως και είναι αυτονόητο ότι ο τουρκικός ισχυρισμός δεν ισχύει. Τα ελληνικά αεροσκάφη, όπως το συγκεκριμένο που είχε απογειωθεί από την Ελευσίνα για αποστολή ρουτίνας για την ΕΛΔΥΚ, τηρούν πάντοτε τους διεθνείς κανόνες.

Οι έρευνες και η κορβέτα


Σε  άλλη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, με ημερομηνία 24/9/2014, γράφει ότι συνεχίζεται από την τουρκική κορβέτα TCG Bafra,η παρακολούθηση του πλοίου ερευνών ‘SAIEM – 1000’, με σημαία Μπαχάμες το οποίο, με άδεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, διενεργεί εργασίες γεώτρησης για εξεύρεση φυσικού αερίου και πετρελαίου νότια της Κύπρου.
Το τουρκικό ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι η κορβέτα εκτελεί αποστολή στο πλαίσιο της Επιχείρησης ''Ασπίδας της Μεσογείου''.

Διαβάστε ακόμη:

Σε πολεμική ετοιμότητα το Ακρωτήρι της Κύπρου


Η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα για τους Αμερικανούς!


Νέο ναυάγιο στην Κύπρο! Διασώθηκαν 345 Σύριοι

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ