Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Τουρκία σε κατάσταση νευρικής κρίσης από τις ένοπλες επιθέσεις! Πυροβολισμοί στην Πόλη

01.04.2015 | 18:56
Η Τουρκία το τελευταίο 48ωρο δείχνει να είναι χώρα που βρίσκεται υπό τη διαρκή απειλή επιθέσεων. Χθες η ομηρία εισαγγελέα που κατέληξε στον θάνατό του,μαζί με τους δύο δράστες.

Σήμερα εισβολή ένοπλου στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος AKP και λίγο αργότερα πυροβολισμοί έξω από το αρχηγείο της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη.


Τουλάχιστον 1 νεκρός και 2 τραυματίες είναι ο απολογισμός μιας επίθεσης εναντίον του αρχηγείου της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου όπου εδρεύει το αρχηγείο της αστυνομίας, στη συνοικία Φατίχ. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και σκότωσαν έναν από τους δράστες, ενώ κατά την ανταλλαγή των πυρών δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν την εικόνα ενός άνδρα που κείτεται στο έδαφος.
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk μετέδωσε επίσης ότι η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον των 2 φερόμενων δραστών της επίθεσης εναντίον του αρχηγείου.

Ένας αξιωματικός που βρίσκεται στο αρχηγείο της αστυνομίας, με τον οποίο επικοινώνησε το πρακτορείο Ρόιτερς, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί έξω από το κτίριο, αλλά απέφυγε να σχολιάσει περαιτέρω, επισημαίνοντας ότι οι όλες οι μονάδες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ