Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΧΑ και οι απόσττρατοί της πότε θα μας προβληματίσουν;

26.01.2015 | 06:23
Η είδηση των εκλογών δεν είναι μόνο η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής. Με την ηγετική της ομάδα στην φυλακή και τον έγκλειστο Νίκο Μιχαλολιάκο να δηλώνει έτοιμος να χρειαστεί να αναλάβει την …τρίτη διερευνητική εντολή! Και για να τα λέμε όλα μ΄ ένα ποσοστό συμπολίτων μας να υπερψηφίζει απολύτως συνειδητά την οργάνωση που έγινε κόμμα χωρίς ποτέ να έχει αποκηρύξει το ναζιστικό της παρελθόν. Οι δικαιολογίες περί θυμού,οργής και αντίδρασης σ΄ αυτές τις εκλογές δεν ισχύουν. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι ψηφίζουν.

Το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτιά τους είχαν 22 απόστρατους από τους οποίους 13 προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα ακόμη θέμα προς προβληματισμό.

Η συμφωνία Τσίπρα -Καμμένου αποκλείει αυτή τη φορά να δούμε την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Μιχαλολιάκο.

Η ΧΑ είναι ένα φαινόμενο άκρως επικίνδυνο . Το πολιτικό μας σύστημα θα μπορουσε να την αποδομήσει. Δεν θέλησε. Την “χάϊδεψε” σαν “γατάκι” πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να αξιοποιήσει την παρουσία της για να κερδίσει. Μόνο που το “γατάκι” έγινε “τίγρης’ ,βρυχάται και χωρίς να έχει ουσιαστικό και λογικό πολιτικό κόμμα έγινε…τρίτη πολιτική δύναμη.

Ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι τις ευθύνες μας. Και πρώτα απ΄ όλους όσοι ξεδιάντροπα τους “κανάκεψαν” και τώρα τους καταγγέλουν. Κι ας εξηγήσουμε -ξανά- με επιχειρήματα κι όχι με διώξεις τι ακριβώς πρεσβεύει και εκπροσωπεί η ΧΑ.

Σ΄ ότι αφορά στην συμμετοχή τόσων απόστρατων στα ψηφοδέλτιά της; Ίσως να ήρθε η ώρα να ερευνηθεί πιο σοβαρά τι συμβαίνει με την οργάνωση στις ΕΔ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ