Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλεκτρονική Εφαρμογή Διαχείρισης Προδιαγραφών Ενόπλων Δυνάμεων από το ΓΕΕΘΑ

22.10.2015 | 19:18
Το ΓΕΕΘΑ παρουσίασε την Ηλεκτρονική Εφαρμογή Διαχείρισης Προδιαγραφών Ενόπλων Δυνάμεων, σε ενημερωτικό σεμινάριο το οποίο έγινε στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με τη συμμετοχή 44 στελεχών του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.
Στο εν λόγω σεμινάριο, το οποίο προλόγισε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Γεώργιος Στασινός, ο Διευθυντής του Κλάδου Στρατηγικής και Πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, Υποναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ ανέπτυξε την ποιοτική διάσταση των δράσεων των ΕΔ επισημαίνοντας τον σχεδιασμό και τις ενέργειες που έχουν αναληφθεί από πλευράς ΕΔ, την τελευταία πενταετία, για την αναβάθμιση των διαδικασιών και των δομών τους, με στόχο την συνέχιση εκτέλεσης της αποστολής τους υπό το πρίσμα της βέλτιστης αξιοποίησης των πόρων τους.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι ΕΔ έχουν σχεδιάσει, αναπτύξει και εφαρμόζουν ένα νέο Κανονιστικό Πλαίσιο Τυποποίησης, το οποίο αναμένεται να αποδώσει τόσο στην ενίσχυση της συνεκτικής και αποτελεσματικής συνέργειας των τριών Κλάδων των ΕΔ και στην αύξηση της παραγωγικότητας, όσο και στη συνεργασία με άλλα υπουργεία και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και στην εφαρμογή εργαλείων και διαδικασιών για την διαφανή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, κατά την εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων.
Την εκπαιδευτική παρουσίαση έκανε ο Υφηγητής Δρ. Ανδρέας Βαρηάς, στέλεχος του Τμήματος Διαλειτουργικότητας, Ποιότητας και Στοχοθεσίας, της Διεύθυνσης Δ2 του ΓΕΕΘΑ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ