Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκε η προτομή του Κώστα Ηλιάκη,αναζητούνται οι δράστες

03.12.2012 | 12:59
 Βρέθηκε σε χωριό της περιφέρειας των Χανίων η προτομή του ηρωϊκού πιλότου Κώστα Ηλιάκη. Η προτομή βρισκεται στα χέρια  της αστυνομίας, μετά από τηλεφώνημα πολιτών.

Πεταμένη δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Καλύβες Αποκορώνου, βρέθηκε το μεσημέρι, η ορειχάλκινη προτομή του πιλότου της 115 Πτέρυγας Μάχης Κώστα Ηλιάκη, που είχαν αφαιρέσει άγνωστοι δράστες από το μνημείο για τον ήρωα σμηναγό που βρίσκεται στη θέση «μπαλκόνι» στα Χανιά.
   Η προτομή που έχει υποστεί μικρές φθορές, κυρίως στη βάση της, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και μετά από μια μικρή συντήρηση θα τοποθετηθεί ξανά στη θέση της από όπου οι άγνωστοι την είχαν αφαιρέσει, προκαλώντας τη γενική κατακραυγή.
   Οι δράστες της πρωτοφανούς πράξης φαίνεται να αφήσαν την προτομή, θορυβημένοι από το κύμα αγανάκτησης και από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, σε συνδυασμό με τους ελέγχους της αστυνομίας σε όλες τις μάντρες ανακύκλωσης σιδηρικών.
   Την προτομή είδε κάτοικος των Καλυβών, που ενημέρωσε τις αρχές. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και παρέλαβαν την προτομή, ενώ ερεύνησαν και τον χώρο για τη συλλογή στοιχείων.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ