Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Infocom Security για τρίτη χρονιά

02.04.2013 | 21:44
Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το συνέδριο για την Ασφάλεια Πληροφοριών, Infocom Security. Συγκεκριμένα, το φετινό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 10 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel έχει σκοπό να αναδείξει την ασφάλεια των πληροφοριών ως την πλέον κομβική παράμετρο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στην υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών στο IT περιβάλλον των επιχειρήσεων και οργανισμών. Παράλληλα φιλοδοξεί, να παρουσιάσει στους επαγγελματίες IT το τοπίο των νέων απειλών και το πώς αυτές θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών και την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών.
Το συνέδριο συνδιοργανώνουν οι εκδοτικές εταιρίες Smart Press και Press Line, που εκδίδουν τα περιοδικά Infocom και IT Security Professional αντίστοιχα και υποστηρίζεται από κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στο τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριών. 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (δωρεάν) μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.infocomsecurity.gr.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ