Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Intracom Defense Electronics: Νέα εξαγωγική σύμβαση 63 εκατ.

18.01.2016 | 12:28
 Την επέκταση της συνεργασία της με την RAYTHEON ανακοίνωσε η εταιρεία κατασκευής αμυντικών ηλεκτρονικών και επικοινωνιακών συστημάτων Intracom Defense Electronics. Συγκεκριμένα προχώρησε στη υπογραφή νέου συμβολαίου αξίας 63,4 εκατ. δολ. για την κατασκευή υπομονάδων των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT, το οποίο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο 2018.

Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της IDE, κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών η IDE έχει αναθέσει περισσότερο από 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDΕ, ανέφερε: «Κατά την τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση συμβάλλουμε θετικά στη βιομηχανική παραγωγή και στην απασχόληση στη χώρα μας και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον τομέα της άμυνας. Οι κατασκευαστικές δυνατότητες, η ανταγωνιστικότητα και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας έχουν αναδείξει την IDE σε αξιόπιστο εταίρο στη μακρά και επιτυχημένη διεθνή πορεία του προγράμματος PATRIOT».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ