Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Intracom κέρδισε διεθνή διαγωνισμό της Raytheon για τον πύραυλο ESSM

02.09.2014 | 14:59
Η Intracom Defense Electronics (IDE) ανακοίνωσε σήμερα ότι κέρδισε τον διεθνή διαγωνισμό για τη σχεδίαση του νέου ψηφιακού επεξεργαστή δεδομένων (Digital Data Processor-DDP) του πυραύλου επιφανείας- αέρος ESSM (Evolved SeaSparrow Missile) που κατασκευάζει η εταιρεία Raytheon.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πολυετής συμμετοχή της IDE στο έργο, συμπεριλαμβανομένης της προβλεπόμενης παραγωγής του ESSM Block 1, εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε 20 εκατ. δολάρια.

Ο ψηφιακός επεξεργαστής δεδομένων είναι αναπόσπαστο μέρος του τμήματος καθοδήγησης του πυραύλου ESSM. Η τεχνική λύση της IDE βασίζεται στη νέα τεχνολογία System-on-Chip, που παράλληλα επιτυγχάνει επεκτασιμότητα και δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης.

Ο χρόνος υλοποίησης της νέας σχεδίασης είναι δύο έτη, στον οποίο περιλαμβάνονται και οι φάσεις επαλήθευσης και πιστοποίησης.

Με 18 βιομηχανικούς εταίρους που εκπροσωπούν δέκα χώρες, ο πύραυλος ESSM είναι το κορυφαίο πρόγραμμα διεθνούς συνεργασίας για παραγωγή πυραύλων στον κόσμο, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Επέκταση συνεργασίας INTRACOM με τη Raytheon

Διεθνής Διάκριση για την INTRACOM Defense Electronics

Η Intracom στην Eurosatory

Συνεργασία INTRACOM Defense - NATO
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ