Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΡΑΚ: 33 νεκροί από επίθεση καμικάζι

03.02.2013 | 10:44
Καμικάζι που οδηγούσε παγιδευμένο αυτοκίνητο και ένοπλοι με στολές αστυνομικών επιτέθηκαν στο αρχηγείο της αστυνομίας του Κιρκούκ προκαλώντας το θάνατο σε τουλάχιστον 33 ανθρώπους, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.
      Από την επίθεση τραυματίστηκαν περισσότεροι από 70 άνθρωποι και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία υπάρχουν νεκροί μέσα στο κτίριο, τμήμα του οποίου κατέρρευσε.
      "Δύο άντρες που φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτίριο της διεύθυνσης της αστυνομίας του Κιρκούκ, αλλά οι φρουροί τους εμπόδισαν και τους εξουδετέρωσαν", διευκρίνισε αστυνομική πηγή.
      Αμέσως μετά, ο καμικάζι με το παγιδευμένο αυτοκίνητο που έμοιαζε με περιπολικό έπεσε πάνω στην κεντρική είσοδο του συγκροτήματος.
      Τρεις ένοπλοι κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του συγκροτήματος όπου πέταξαν χειροβομβίδες, προτού πέσουν νεκροί από πυρά αστυνομικών, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.
      Το κτίριο της αστυνομίας, όπως και γειτονικά καταστήματα και κατοικίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές και όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο του Κιρκούκ έχουν αποκλειστεί. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ