Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

100 ισλαμιστές εκτελέστηκαν από... ισλαμιστές στη Συρία - Εμφύλιος

13.01.2014 | 07:34
Η οργάνωση «Το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» (ISIL), που συνδέεται με την αλ-Κάιντα, εκτέλεσε τις τελευταίες δύο ημέρες δεκάδες αντίπαλους ισλαμιστές, καθώς η οργάνωση ανακατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της βορειανατολικής Συρίας, στην επαρχία Ράκα, δήλωσαν την Κυριακή στο πρακτορείο Ρόιτερς ακτιβιστές.
 
Ένας εξ αυτών, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι περίπου 100 αντάρτες από την οργάνωση Μέτωπο Νούσρα -που επίσης συνδέεται με την αλ-Κάιντα- και της ταξιαρχίας Αχράρ αλ-Σαμ αιχμαλωτίστηκαν από την ISIL, στην πόλη Τελ Αμπιάντ, στα σύνορα με την Τουρκία. Οι αιχμάλωτοι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν, αναφέρει το Ρόιτερς, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι εν λόγω αναφορές. 

Το'' Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε'' είναι η οργάνωση που έχει θέσει υπό τον έλεγχό της τις τελευταίες ημέρες την πόλη Φαλούτζα στο Ιράκ και τμήματα του Ραμάντι. Στις δύο αυτές πόλεις του Ιρακ - που βρίσκονται υπό πολιορκία - δεν σταματούν οι συγκρούσεις. (Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Τουλάχιστον 45 αντάρτες σκοτώθηκαν στη Συρία


Συρία: Πάνω από 30 τζιχαντιστές εκτελέστηκαν 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ