Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ισοδύναμη" κόντρα Κωσταράκου - Τσουκαράκη εν όψει

23.06.2014 | 21:58
Οι σχέσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανέστη Τσουκαράκη είναι γνωστό πως δεν είναι αγαστές. Και έγιναν εχθρικές όταν ο Αρχηγός επέλεξε να τιμωρήσει τον Τσουκαράκη για ένα έγγραφο ερώτημα που έθεσε .

Τώρα ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ επανέρχεται με ερώτημα επικαλούμενος όμως δημοσίευμα ιστοσελίδας που θέλει να ετοιμάζει το ΓΕΕΘΑ “πακέτο ισοδύναμων μέτρων” για την απόφαση του ΣτΕ. Ελπίζουμε να μην έχουμε δεύτερο γύρο “εχθροπραξιών” με δεδομένο ότι “αφεντικό” στο ΥΠΕΘΑ είναι ο πάντα διπλωμάτης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ποιο είναι το ερώτημα που θέτει ο Τσουκαράκης:


ΠΡΟΣ : Α/ΓΕΕΘΑ                                   Αρ. Πρωτ. 101/2014
            Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο      Αθήνα, 23 Ιουν 2014
 
ΘΕΜΑ : Ισοδύναμα Μέτρα για τους Στρατιωτικούς
 
Κε Αρχηγέ.
 
Την 21-6-2014 αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα Army News και στη διεύθυνση (http://armynews.gr/?p=22868) άρθρο με τίτλο: «Ποια είναι η τελευταία (;) αποστολή του Κωσταράκου» και περιεχόμενο το εξής: «Ποια είναι η τελευταία (;) αποστολή του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου; Βάζουμε το ερωτηματικό, γιατί αν δεν εξασφαλιστεί η επόμενη θέση του μην το "δένεται" ότι θα φύγει ο αρχηγός. Η τελευταία αποστολή λοιπόν είναι να φτιάξει το "πακέτο" των "ισοδύναμων" μέτρων που θα "ισοφαρίσουν" το "γκολ" που έφαγε η κυβέρνηση από τους στρατιωτικούς με την απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές. Το πακέτο είναι σχεδόν έτοιμο και περιλαμβάνει "μέτρα" που θα μπορούν να "πουληθούν" στην υπόλοιπη κοινωνία ως "κόψιμο προνομίων" και "συμμάζεμα" των στρατιωτικών! Το νομικό υπόβαθρο του πακέτου θα ελεγχθεί από τον γραμματέα του Πενταγώνου προσωπικού φίλου του Σαμαρά, Αντώνη Οικονόμου ο οποίος αποτελεί και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του Μιχάλη Κωσταράκου. Η αποστολή μοιάζει εύκολη αλλά δεν είναι. Μετά από την απόφαση του ΣτΕ οι περισσότεροι στρατιωτικοί είναι ...στα κεραμίδια και δεν νιαουρίζουν...Βρυχώνται».
 
Ελπίζοντας ότι αυτό το έγγραφό μας δεν θα αποτελέσει έναυσμα για νέα πειθαρχική μας δίωξη και τιμωρία, αλλά το ότι το δημοσίευμα, τις πηγές του οποίου δεν γνωρίζουμε, προκάλεσε έντονη ανησυχία, σύγχυση και πανικό σε όλους τους συναδέλφους μας, στο ενδεχόμενο πραγματοποίησης των αναγραφομένων, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εάν το περιεχόμενο του δημοσιεύματος τυγχάνει αληθές, προκειμένου εν συνεχεία κοιτάζοντας στα μάτια τους συναδέλφους μας να τους ενημερώσουμε σχετικά, και μαζί με αυτούς, και όσους άλλους ταχθούν μαζί μας που ήθελε υπερασπίσουν τα συμφέροντα των στρατιωτικών και μόνο, να σχεδιάσουμε τις όποιες δικαστικές και νόμιμες κινήσεις μας για την ανατροπή των όσων σε βάρος μας σχεδιάζονται.

Διαβάστε ακόμη:

"Έρχονται ισοδύναμα και για το ΣτΕ και για τα πλασματικά" - Καμπανάκι στρατιωτικών
Ισοδύναμα για να επιστραφούν χρήματα στους στρατιωτικούς επιμένει ο Σταϊκούρας

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ