Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ισραήλ αποκαλύπτει… κατά λάθος μυστική αεροπορική βάση!

19.07.2017 | 21:02
Μια άγνωστη μέχρι πρότινος αεροπορική βάση αποκάλυψε ακουσίως ο ισραηλινός Στρατός. Όταν τα ισραηλινά ΜΜΕ το πήραν είδηση, οποιαδήποτε αναφορά «χάθηκε» ως δια μαγείας.

Η ύπαρξη της άγνωστης αεροπορικής βάσης έγινε… γνωστή κατά λάθος, όταν στην επίσημη ιστοσελίδα των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) αντί των δέκα αεροπορικών βάσεων που διαθέτει η χώρα εμφανίσθηκαν ένδεκα! Η μυστηριώδης επιπλέον βάση που αποκάλυψε το οργανόγραμμα των ισραηλινών αεροπορικών βάσεων μετά των αντιστοίχων Διοικητών τους ονομάζεται Sdot Ha’ela και Διοικητής της φέρεται ο «Σμήναρχος Μπινιαμιν».

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, η εν λόγω καταχώρηση «κατέβηκε» πάραυτα από την επίσημη ιστοσελίδα της IDF. Σημειωτέον ότι στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της ισραηλινής Αεροπορίας τέτοια βάση δεν υπάρχει, ούτε φυσικά που βρίσκεται.

Το Ισραήλ είναι διαβόητο για την μυστικοπάθειά του σε θέματα άμυνας και ασφάλειας και το να διατηρεί μια άκρως απόρρητη βάση δεν αποτελεί και τόσο έκπληξη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως είναι αν επρόκειτο όντως για λάθος ή αν η κυβέρνηση της Ιερουσαλήμ ήθελε να περάσει… διακριτικά ένα μήνυμα σε κάποιους.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ