Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισραήλ: Η επίλεκτη ταξιαρχία "Kfir" εκτέλεσε ασκήσεις με σενάριο σύγκρουση στη Γάζα

29.11.2018 | 16:45
Ο ισραηλινός στρατός ολοκλήρωσε την Πέμπτη διήμερη στρατιωτική άσκηση που προσομοιώνει σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισραηλινών ΜΜΕ.

Η εφημερίδα Jerusalem Post ανέφερε έναν στρατιωτικό αξιωματούχο που ανέφερε ότι η ταξιαρχία Kfir του ισραηλινού στρατού διεξήγαγε ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε επίπεδο ταξιαρχίας και οι οποίες «προσομοίασαν μια σύγκρουση με στη Γάζα».

Η ταξιαρχία πεζικού Kft ιδρύθηκε το 2005 για να καταστείλει τις παλαιστινιακές διαμαρτυρίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας.

Σε δήλωση της Πέμπτης, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Avichay Adrae, δήλωσε ότι οι ασκήσεις που είχαν μόλις ολοκληρωθεί είχαν επικεντρώθηκαν σε "ελιγμούς εδάφους" και "σενάρια μάχης εντός αστικού περιβάλλοντος".

Η εφημερίδα Jerusalem Post ανέφερε τον Διοικητή Ταξιαρχίας Kfir, Zion Ratzon λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι μετά από δύο μήνες εντατικής εκπαίδευσης ... είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για την επόμενη εκστρατεία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συγκεκριμένη άσκηση ήταν η ενδέκατη στη σειρά που εκτελείται σε επίπεδο ταξιαρχίας, από το στρατό του Ισραήλ φέτος.

Πηγή: Anadolu 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ