Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ισραήλ: Βομβάρδισε τούνελ κοντά στην Αίγυπτο

09.02.2017 | 10:00
Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα, όταν το Ισραήλ βομβάρδισε τούνελ κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας. Από την πλευρά τους, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή τους.

Από τον αεροπορικό βομβαρδισμό φαίνεται να τραυματίστηκαν άλλοι πέντε Παλαιστίνιοι, ενώ η εκπρόσωπος Τύπου των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, δήλωσε ότι δεν έχει γνώση για την επίθεση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από την αυγή σήμερα, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές πηγές στη Γάζα.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες  του ibtimes.co.uk την ευθύνη για τον βομβαρδισμό στην Άυγυπτο ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος (Isis) την Πέμπτη (9 Φεβρουαρίου) για την εκτόξευση ρουκετών πολλαπλές στο λιμάνι της πόλης του Ισραήλ Eilat στην χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο το προηγούμενο βράδυ.

Αεροπορικές επιδρομές από το Ισραήλ που αντέδρασαν στην επίθεση φαίνεται ότι οδήγησαν στο θάνατο δύο Παλαιστινίων, ενώ πέντε άλλοι τραυματίστηκαν στη νότια Λωρίδα κοντά στα σύνορα της Αιγύπτου σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχων υγείας στη Χαμάς

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ibtimes.co.uk  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ