Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Ιταμή η συμπεριφορά Μέρκελ στο Σαμαρά" λέει η Δημοκρατική Παρέμβαση

31.10.2013 | 22:22
Η Δημοκρατική Παρέμβαση η νέα πολιτική κίνηση που προήλθε από στελέχη και μέλη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται και να δίνει το στίγμα της μέσω καυστικών αντικυβερνητικών ανακοινώσεων, Στην τελευταία αναφέρεται στην συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ αλλά και ο Ελληνικός λαός, αν υπάρχει ακόμη και ο ελάχιστος σεβασμός προς αυτόν, απαιτούμε να πληροφορηθούμε εάν αληθεύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και θίγουν βάναυσα την αξιοπρέπεια, την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Αν αληθεύει δηλαδή ότι στις Βρυξέλλες πρόσφατα η κα Μέρκελ, διέθεσε μόνο πέντε λεπτά στον κ Σαμαρά για να του τονίσει ότι πλέον δεν θα πρέπει να απευθύνεται στους ομότιμους του, αλλά στους υπαλλήλους τους της τρόικας;
Στον ίδιο κ. Σαμαρά που πρόσφατα περηφανευόταν για πρωτογενές πλεόνασμα, για σκληρές διαπραγματεύσεις, για ανάπτυξη, για επενδύσεις, για περήφανη Ελλάδα.
Η ιταμή αυτή συμπεριφορά από ηγέτη «φίλιου» κράτους, αποτελεί μεγίστη προσβολή για το Έθνος και δυστυχώς σκληρή υπενθύμιση ότι η Ελλάδα πλέον αποτελεί αποικία έχοντας απολέσει την εθνική της κυριαρχία.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ υψώνει παρεμβατική φωνή και ζητά να σταματήσει αυτή η κατηφόρα και οι κυβερνώντες σε όποιο χώρο και αν ευρίσκονται, αντί να διαγωνίζονται σε παιδαριώδεις λεονταρισμούς που κανέναν πλέον δεν πείθουν, να εφαρμόσουν μέτρα εθνικής αξιοπρέπειας, μέτρα για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο, μέτρα αντάξια μιας πραγματικά Ευρωπαϊκής Ένωσης και ολοκλήρωσης, μέτρα που η επιστημονική κοινότητα απλόχερα επεξεργάζεται και προτείνει.
Ζητάμε να σταματήσουν οι γελοίες και πομπώδεις θριαμβολογίες και ιαχές των κυβερνώντων, την ώρα που οι δείκτες της οικονομίας συνεχίζουν να παρουσιάζουν τη σκληρή πραγματικότητα, όπως η πτώση του ΑΕΠ κατά 3,8% το β τρίμηνο του 2013, η άνοδος του δείκτη ανεργίας στο 27,1% με ταυτόχρονη μείωση του εισοδήματος των νοικοκυριών κατά 9,3% και του εισοδήματος των εργαζομένων κατά 13,9%[στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ].
Και το κυριότερο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ζητά να ενθυμηθούν οι κυβερνώντες την καταγωγή τους και να διακόψουν άμεσα τις παράνομες και αντισυνταγματικές τους ενέργειες οι οποίες επιφυλάσσουν και άλλα επώδυνα μέτρα, σε ένα λαό που έχει περάσει προ πολλού τα όρια του.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ