Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηχηρό χαστούκι στη Χρυσή Αυγή από την Αυστραλία

23.03.2013 | 13:20

“Βροχή” τα χαστούκια για τους Χρυσαυγίτες.

“Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας” δηλώνει η πρωθυπουργός της χώρας Τζούλια Γκίλαρντ, ξεκαθαρίζοντας τη θέση της όσον αφορά το θέμα της χορήγησης βίζας σε βουλευτές του κόμματος.

Με τη φράση "δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας" η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ ξεκαθαρίζει τη θέση της κυβέρνησης για το θέμα της χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Μιλώντας στο “Νέο Κόσμο” η Αυστραλή πρωθυπουργός αναφέρει: “ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες”.

Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ