Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι αμφισβητούν ακόμη και τον θάνατο του Β.Καμπούρογλου!

10.10.2012 | 06:21

Ο θάνατος του Βλάση Καμπούρογλου αποτελεί ασφαλώς θέμα συζήτησης η οποία περιλαμβάνει όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια. Ακόμη και αυτά που αμφισβητούν το θάνατό του και ζητούν να γίνει τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί ότι ο νεκρός στη Τζακάρτα είναι ο Βλάσης Καμπούρογλου!

Η καχυποψία που επικρατεί για τον μυστηριώδη θάνατο του 61χρονου επιχειρηματία έχει να κάνει με την μυστηριώδη ζωή του.

Άνθρωπος-σκιά, το πρόσωπο του οποίου ελάχιστοι είχαν δει και γνώριζαν. Μια φωτογραφία του είχε κυκλοφορήσει όλη κι όλη στο διαδίκτυο. Ούτε καν φωτογραφία από τη κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το 2004 δεν υπήρχε.

Όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν μπορούσε να πει που βρίσκεται,τι δραστηριότητες είχε. Πολλοί λένε ότι παρόλα αυτά ο Καμπούρογλου βρισκόταν για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ελλάδα και ειδικά στην Ιθάκη όπου διατηρούσε ένα σπίτι.

Το όνομά του θα είχε ξεχαστεί αν δεν τον κατονόμαζε ο συγκατηγορούμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας. Και μετά απ΄ αυτό βρίσκεται νεκρός στη Τζακάρτα της Ινδονησίας. Ένας μυστηριώδης θάνατος...


Ο Καμπούρογλου ήταν εκπρόσωπος της off shore εταιρείας Drumillan, η οποία εμφανίζεται στις δαιδαλώδεις διαδρομές ξεπλύματος χρημάτων από τις μίζες για την προμήθεια των ρωσικών πυραύλων TOR M1. Εκτιμάται δε, πώς πλέον και μετά την απολογία του Νίκου Ζήγρα θα καλούνταν σύντομα σε απολογία.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ