Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και δεύτερος ναύαρχος έφυγε με αιχμές: "Δεν χρησιμοποίησα πλάγια μέσα"

28.03.2014 | 00:01
“Βροχή” πέφτουν τα “καρφιά” στις τελετές παράδοσης - παραλαβής αξιωματικών μετά από τις αποφάσεις για τις κρίσεις. Ήταν η σειρά του Υποναύαρχου Οικονομικού του ΠΝ Κ. Παναγόπουλου Οικονομικού Επιθεωρητή του ΠΝ να μιλήσει για “πλάγια μέσα” που εκείνος ποτέ δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει. Ούτε και τώρα οπότε και αποστρατεύθηκε.

Στην ομιλία του κατά την τελετή παράδοσης των καθηκόντων του ο κ.Παναγόπουλος είπε μεταξύ άλλων.

“Δεν επιθύμησα την αποστρατεία μου, ούτε την επιδίωξα. Ουδέποτε επίσης χρησιμοποίησα πλάγιες μεθόδους για να επιτύχω τη συνέχιση της παραμονής μου στις τάξεις του ΠΝ εάν αυτό δεν επιθυμούσε να συνεχίσει να με έχει στις τάξεις του ή να προσπορισθώ οποιοδήποτε όφελος. Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί πιστεύω οτι προσέφερα στο Πολεμικό Ναυτικό περισσότερα από όσα έλαβα. Θεωρώ δε, οτι θα μπορούσε, εφόσον ήταν επιθυμητό από την ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού, να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτό, δοθέντος ότι οι Οικονομικοί Αξιωματικοί του ΠΝ παρουσιάζουν στους ανώτατους βαθμούς, βαθμολογική προχώρηση ταχύτερη από τους μάχιμους και μηχανικούς συναδέλφους κατά τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ υπάρχουν και μεγάλα κενά, λόγω παραιτήσεων, στις τάξεις που ακολουθούν”.

Είναι προφανές ότι δεν μπορεί όλοι οι αξιωματικοί που αφήνουν αιχμές …να έχουν καταλάβει λάθος. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.
Κι όλα αυτά ενώ έρχονται οι μεταθέσεις εξωτερικού οπου γίνεται πραγματική σφαγή.

Διαβάστε ακόμη:

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Αβραμόπουλου - Κονιδάρη και ποιοι θορυβήθηκαν από το ραντεβούΟΛΗ η διαταγή - βόμβα του υπαρχηγού Στόλου : "Δεν σιώπησα ποτέ υπηρέτησα το ΠΝ όχι παρέες"

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ