Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και οι στρατιωτικοί στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης

01.09.2014 | 00:15
“Ναι” απαντούν οι στρατιωτικοί στην πρόσκληση των ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας για διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη στις 5 Σεπτεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

"Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Λευκό Πύργο (παραμονές των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιήσουν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες όπως αποφάσισαν οι ομοσπονδίες τους.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει έρθει σε επαφή με τους διοργανωτές, έχει προσκληθεί και θα συμμετέχει στη διαμαρτυρία προκειμένου να υπάρξει άμεσα η άρση των μισθολογικών αδικιών και πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και πλήρη αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από τα ληστρικά κουρέματα και να δοθεί προτεραιότητα στην ενίσχυση του αξιόμαχου Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. καλεί όσα μέλη της ή μη επιθυμούν, να παραβρεθούν με πολιτική περιβολή στην συγκέντρωση, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα".

Διαβάστε ακόμη:

Με διαδήλωση θα υποδεχτούν τον Σαμαρά στην ΔΕΘ σώματα ασφαλείας και στρατιωτικοί


Η κυβέρνηση κατόρθωσε να βάλει "απέναντι" και τους "θεσμικούς απόστρατους" λόγω ΣτΕ"Τρομάζει" το ΓΕΕΘΑ από την αύξηση των στρατιωτικών που εντάσσονται σε Ενώσεις!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ