Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και Πτέραρχος ετοιμάζεται να "τα βροντήξει" - Ποια είναι η αιτία που έχει σχέση με τις κρίσεις

02.03.2015 | 15:15
Ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχος Γιώργος Πέτκος έχει “θέσει στην διάθεση της ηγεσίας την απόφαση αποστρατείας” του. Έτσι λέγεται με πιο “ευγενικό” τρόπο η παραίτηση. Ο Αντιπτέραρχος Πέτκος με εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις στην ΠΑ και στο ΓΕΕΘΑ όπου υπηρετεί στη θέση του Επιτελάρχη, ενημερώθηκε ότι οι σκέψεις που υπάρχουν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία φέρνουν στην θέση του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας -νούμερο 2 της ΠΑ- τον Υποπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, διοικητή ΔΑΥ.

Ο κ.Πέτκος προφανώς θεωρεί ότι δεν είναι “ορθόδοξο” να τοποθετηθεί στην θέση αυτή νεότερός του και όπως λένε οι πληροφορίες του Onalert.gr είναι έτοιμος προς αποχώρηση.

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί αναβλήθηκε και αν δεν προκύψουν κι άλλα απρόοπτα θα γίνει κάποια στιγμή αύριο,χωρίς να έχει διευκρινιστεί πότε ακριβώς.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος πτέραρχος αναλαμβάνει το Στρατιωτικό Γραφείο του νέου Προέδρου της ΔημοκρατίαςΑυτή είναι η NOTAM πρόκληση της Τουρκίας που "κόβει" το Αιγαίο στη μέση


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ