Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Στα “λευκά” όλη η Αττική! Που χιονίζει

08.01.2019 | 09:00
 Ο "Τηλέμαχος" βάζει στην κατάψυξη όλη τη χώρα. Το έστρωσε στο κέντρο της Αθήνας, στη Γλυφάδα, του Ζωγράφου και τα βόρεια προάστια. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας και στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ.

Πυκνό χιόνι από την Αττική μέχρι την Εύβοια και τη Βοιωτία φέρνει η κακοκαιρία “Τηλέμαχος” που τις τελευταίες ώρες σαρώνει όλη τη χώρα. Οι θερμοκρασία στην Αττική έχει πέσει ακόμη και κάτω από τους μηδέν βαθμούς, το χιόνι έχει στρωθεί σε πολλές περιοχές και τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο καιρός φτιάχνει από το απόγευμα.

Σε πολλές περιοχές της χώρας, σήμερα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά. Δείτε αναλυτικά εδώ. Όλη η Αττική “ξύπνησε” ντυμένη στα λευκά. Από το κέντρο της Αθήνας έως τα βόρεια προάστια. Χιόνισε ακόμη και σε περιοχές όπως η Γλυφάδα και το Ελληνικό και του Ζωγράφου.

Τα προβλήματα από τον Τηλέμαχο

Από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης (08.01.2018) εξαιτίας των χιονοπτώσεων έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας, η λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή αλλά και ο δρόμος προς Υμηττό.

Αναλυτικότερα:

* στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, διακόπηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά προς Λαμία και από το Σχηματάρι προς Αθήνα, καθώς και από την έξοδο της Αττικής Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Περίπου στις 08:00 η Τροχαία ενημέρωσε ότι σταδιακά άρχισε ξανά η κυκλοφορία αλλά με χαμηλές ταχύτητες.

* στην Καισαριανή, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή. Πλέον η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

* επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

Νωρίτερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία – λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης – και στην λεωφόρο Χασιάς. Τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να κινηθούν από το ύψος του καταστήματος Αβραμίδης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Δερβενοχώρια.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ