Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Καληνύχτα και καλή τύχη", εύχεται στο Βενιζέλο η Μαριλένα Κοππά

07.04.2014 | 18:07
“Καληνύχτα και καλή τύχη”, εύχεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο η Μαριλένα Κοππά. Με δήλωσή της απαντά στα όσα είπε ο κ.Βενιζέλος και απαντά με σκληρό τρόπο.

Η δήλωσή της:

Ο κύριος Ε. Βενιζέλος, Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, μου έκανε την "τιμή" να αναφερθεί στο πρόσωπό μου κατά τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 6/4.
Αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στο ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά μου. Όσο τον άκουγα, σκεφτόμουν ότι μάλλον κάτι σωστό έχω κάνει.
Αποφάσισα να συμπαραταχθώ με τη ΔΗΜΑΡ - Προοδευτική Συνεργασία και να δώσω αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών μαζί με ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών προελεύσεων στη βάση αρχών που ο ίδιος έχει εγκαταλείψει. Ο αγώνας αυτός μπορεί να κερδηθεί. Αν έψαχνα για μια "θεσούλα", όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, θα επέλεγα ένα μεγάλο κόμμα.
Επέλεξα να δώσω αυτή τη δύσκολη μάχη, πιστεύοντας ότι ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας αξίζει να υπάρξει και να ανασυνταχτεί: αυτόνομος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, δημοκρατικός, προοδευτικός, μεταρρυθμιστικός. Στους κοινωνικούς χώρους κάνει, κάθε μέρα, δυναμικά αισθητή την παρουσία του. Θλίβομαι όμως για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Η κατρακύλα και η "εξαέρωση" όπου έχει οδηγήσει το κόμμα ο κ. Βενιζέλος δεν τους αξίζουν.
Δεν θα ακολουθήσω τον "ευφυή" κ. Βενιζέλο στον κατήφορο των ύβρεων. Από ότι είδαμε και στη Βουλή πριν μια βδομάδα, φαίνεται ότι τελευταία είναι η μέθοδος που επιλέγει. Αυτό απλώς αποδεικνύει καθημερινά το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Ο καθείς επιλέγει τον τρόπο που πολιτεύεται.
Καληνύχτα και καλή τύχη κ. Βενιζέλε.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ