Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: Δώρο στον Φώτη Κουβέλη ένα υποπολυβόλο του Β' Π.Π.

29.08.2018 | 18:03
Ο Πάνος Καμμένος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Κουβέλη αποχαιρετώντας τον από το υπουργείο Άμυνας. Ο νέος υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής δεν έφυγε με άδεια χέρια από το υπουργείο.

Ο Πάνος Καμμένος του έκανε ένα δώρο. Πρώτα, ευχαρίστησε τον Φώτη Κουβέλη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν και του είπε: «Οι ευχές μου είναι στο νέο σας πόστο να έχετε την βοήθεια του Αγίου Νικολάου».

Η σύντομη σχετικά συγκατοίκηση των δύο υπουργών δεν ήταν σπαρμένη με ροδοπέταλα και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι τόσο ο Πάνος Καμμένος, όσο και ο Φώτης Κουβέλης άκουσαν με ανακούφιση την μετακίνηση του στο υπουργείο Ναυτιλίας. Εκεί όμως που η αμηχανία του Φώτη Κουβέλη ήταν εμφανής ήταν όταν πήρε στα χέρια του το δώρο που του έκανε ο Πάνος Καμμένος, ένα γερμανικό υποπολυβόλο MP-40 του Β’ Π.Π.

"Εγώ θα σας δώσω ένα μεγάλύτερο δώρο" ήταν η σκωπτική ατάκα του ΥΕΘΑ, καθώς νωρίτερα είχε προηγηθεί το αναμνηστικό δώρο από τον αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, που επίσης χάρισε ένα όπλο(πιστόλι) στον απερχόμενο ΑΝΥΕΘΑ, με την παρότρυνση: "Μην το χρησιμοποιήσετε εκεί που θα πάτε"

Όπως ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ ο Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον μέχρι πρότινος συγκάτοικό του στο Στρατόπεδο "Παπάγου": "Του ιδίου διαμετρήματος, αλλά έχει μεγαλύτερη δύναμη πυρός" για να του αντιτείνει ο Φώτης Κουβέλης: "και βεληνεκές;" και να εισπράξει την καταφατική απάντηση του ΥΕΘΑ, ο οποίος πρόσθεσε με νόημα: "Εσείς δεν τα έχετε ανάγκη γιατί έχετε τη δύναμη του λόγου". 

Υψηλού συμβολισμού ήταν το δώρο που έλαβε και από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Συγκεκριμένα ο κ. Αποστολάκης έδωσε στον νέο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έναν εξάντα. 


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ