Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του ΥΕΘΑ στην Αρμενία

30.03.2018 | 10:59
Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Αρμενία, όπου είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αρμενίας Serzh Sargsyan και τον Υπουργό Εξωτερικών Edward Nalbandian, με τους οποίους συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο κ. Καμμένος στο περιθώριο των χθεσινών επαφών του απηύθυνε αυστηρή υπενθύμιση προς την Τουρκία και τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα μάλιστα με τουρκικά μέσα, ο Αρμένιος ομόλογός του εξέφρασε τη στήριξη του για την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη, και ευχήθηκε αυτό να συμβεί πριν τον εορτασμό του Πάσχα. Υπογράμμισε δε ότι αυτές οι καλές προθέσεις από τουρκικής πλευράς θα πρέπει να επιδειχθούν.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Yerablur Military Pantheon στο Ερεβάν.Επίσης, συναντήθηκε με Αρμένιους στρατιωτικούς, απόφοιτους της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, τους οποίους προσκάλεσε στην Ελλάδα ενόψει των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 190 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ