Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος προς Ευρωπαίους: "Σταματήστε το bullying έρχονται οι τζιχαντιστές"

07.04.2015 | 17:02

Η απειλή των τζιχαντιστών επιστρέφει στην Ευρώπη με μια δήλωση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στους Times. Μια δήλωση που είναι επανάληψη παλαιότερης τοποθέτησής του.

Ο κ. Καμμένος μίλησε στους Times του Λονδίνου και προειδοποίησε Βρυξέλλες και Βερολίνο ότι αν εξακολουθήσουν να επιχειρούν να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα θα αποσταθεροποιήσουν την χώρα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της και να κρατήσει έξω τους τζιχαντιστές που επιχειρούν να διεισδύσουν στην Ευρώπη.

Ο υπουργός Αμυνας μίλησε για «bullying» από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο με σκοπό να αναγκάσουν την Ελλάδα σε «μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση»

Είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ».

Και συνέχισε: «Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης. Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης».

πηγη: Times

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ