Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καμμένος σε Παυλόπουλο: Μας δίνετε δύναμη να προασπίσουμε εθνική κυριαρχία - εδαφική ακεραιότητα

04.06.2018 | 15:52
Τρια χρόνια μετά την πρώτη επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2015, περίπου ένα μήνα μετά την εκλογή του στο Ανώτατο Πολιτειακό Αξίωμα, ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ξαναπερνά την πύλη του Πενταγώνου.υποδέχτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. "Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε το έργο της προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας" είπε ο κ. Πάνος Καμμένος απευθυνόμενος προς τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο. 

Ο κ. Καμμένος μάλιστα εξήρε τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας έναντι των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι: "ίσως είστε ο μόνος πρόεδρος που έχετε επισκεφθεί τις μονάδες όλων των σωμάτων. Έχετε διανυκτερεύσει σε πλοίου του Πολεμικού μας Ναυτικού την ημέρα της γιορτής της Υπερμάχου Στρατηγού". 

Πρόσθεσε δε: "Γνωρίζουν όλοι, οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατεύσιμοι, οι εθνοφύλακες, το πολιτικό προσωπικό, ότι σκεπάζετε με την αγκαλιά σας το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων. Το σύνολο όλων εκείνων των ανδρών και των γυναικών, που δίνουν την καθημερινή τους μάχη με τις δικές τους οικογένειες για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ