Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Υπουργείο Άμυνας

Καμμένος: Θα μείνουμε στην Κυβέρνηση μέχρι το τέλος

29.01.2018 | 17:35
Πρώτη δημοσίευση: 2018-01-29 17:14:57
Τελευταία ενημέρωση: 2018-01-29 17:35:57

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το Σκοπιανό, στα γραφεία του κόμματος, το μεσημέρι της Δευτέρας (29.01.2018) . "Εμπιστευόμαστε τον κ. Κοτζιά στη διαπραγμάτευση" δήλωσε. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση

Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Πάνος Καμμένος, μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το Σκοπιανό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το πέρας της εντολής που έχουμε».

«Θεωρούμε ότι σε σύντονο χρονικό διάστημα ο κόσμος θα αντιληφθεί τη σημασία αυτής της συνεργασίας», πρόσθεσε και απάντησε στη ΝΔ αφήνοντας αιχμές: «Σε εκείνους που κάνουν σενάρια αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Η δική μας θέση είναι καθαρή. Εκείνοι είναι που πρέπει να αποφασίσουν με ποια πολιτική είναι. Με τις θέσεις του Βουκουρεστίου, τη θέση του κ. Καραμανλή ή τη θέση που εκφράζει δημόσια ο κ. Μητσοτάκης; Ας λύσουν αυτοί τα προβλήματά τους και ας παρακολουθήσουν το κυβερνητικό έργο».

Επιπλέον, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό, δεν παρέλειψε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά: «Εμπιστευόμαστε τον κ. Κοτζιά να διαπραγματευθεί, επιθυμούμε λύση, αλλά με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε».

Καμμένος για σενάρια περί αποχώρησης από την κυβέρνηση: "Δεν υπάρχει τέτοια είδηση"

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο ΥΕΘΑ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια που τον φέρουν να έχει δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο «Μακεδονία».

«Δεν υπάρχει τέτοια είδηση» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ο κ. Καμμένος «θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση «για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο "Μακεδονία" ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή».

Διαβάστε επίσης: "Κόκκινο" από Γεννηματά - Θεοδωράκη στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ