Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Κάποιοι γύρω από τον Σαμαρά "φλερτάρουν" με ελληνοτουρκική κρίση για να βρουν τους 180"!

06.11.2014 | 15:22
Για “ακραίες απόψεις” τις οποίες εκφράζουν κάποιοι “γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά” και οι οποίοι “φλερτάρουν” με ελληνοτουρκική κρίση για λόγους εωτερικής πολιτικής στρατηγικής,μίλησε ο Κώστας Ήσυχος ,μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος εξωτερικής πολιτικής,στην συνέντευξή του στο Onalert.gr.

Δείτε ΕΔΩ την συνέντευξη.

Ο κ.Ήσυχος είπε επί λέξη προκαλώντας αίσθηση:

“Φοβάμαι ότι υπάρχει μια μερίδα ακραίων απόψεων εντός της κυβέρνησης -και αυτοί συνήθως κινούνται γύρω από τον κ.Σαμαρά- που φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και στην Τουρκία με κάποιες κρίσεις που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, με στόχο να αναζητήσουν ,να επιζητήσουν συναίνεση εδώ και τώρα,να βρεθούν και οι 180 ,λόγω της κρίσης. Προειδοποιούμε με σαφήνεια και καθαρό τρόπο να μην παίξει αυτο το επικίνδυνο χαρτί η κυβέρνηση διότι αυτά τα “πολιτικά παίγνια” τα πληρώνουμε πολύ ακριβά”.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει τα τελευταία 24ωρα μια “διαρροή πληροφοριών” από άγνωστους δέκτες, οι οποίες εκτός από ανακριβείς είναι προφανές ότι προσπαθούν να δείξουν μια Ελλάδα που είναι έτοιμη να πολεμήσει σ΄ έναν πόλεμο που δεν έχει …ξεκινήσει.

Το πως επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί η μεταφορά πλατφόρμας απο τα τουρκικά παράλια στην Λεμεσό για επισκευές αλλά και η προγραμματισμένη εδώ και μήνες και διαρκώς επαναλαμβανόμενη “συντήρηση” αλεξιπτωτιστών στην Κύπρο είναι τα τελευταία δύο παραδείγματα αυτής της περίεργης φημολογίας.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι "στήνουν" ελληνοτουρκική κρίση με "βόμβες παραπληροφόρησης"; Επανάληψη Ιμίων;Ο Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης εξηγεί τι έκαναν οι Τούρκοι στο Αιγαίο - ΒΙΝΤΕΟ"Τουρκία προς τα που -το- πας"; Ο πρέσβης Αλέξανδρος Μαλλιάς με γεγονότα εξηγεί


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ