Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρέ - καρέ ο θάνατος ενός αντάρτη στη Συρία - Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ

17.02.2014 | 00:01
Καρέ - καρέ ο θάνατος ενός αντάρτη στα περίχωρα της Δαμασκού. Ηγείται μιας μικρής ένοπλης ομάδας που είναι έτοιμη να επιτεθεί σε στρατιωτικό φυλάκιο. Όμως στη Συρία ο θάνατος παραμονεύει παντού. Ένας ελεύθερος σκοπευτής έχει βάλει στο στόχαστρό του τον επικεφαλής των ανταρτών. Πατάει τη σκανδάλη και τον χτυπά.Oι φωτογραφίες του Γκόραν Τομάσεβιτς για το Reuters είναι συγκλονιστικές.
Οι άνδρες που διοικεί προσπαθούν να τον απομακρύνουν σ΄ ένα ασφαλές σημείο. Το τραύμα έχει προκαλέσει εσωτερική αιμοραγία. Είναι θέμα χρόνου ο αντάρτης να αφήσει τη τελευταία του πνοή. Όμως το σημείο που επέλεξαν για να φυλαχτούν τινάζεται στον αέρα από βλήμα. Κόλαση. Εγκαταλείπουν το σημείο και τον διοικητή τους.

Όταν επιστρέφουν εκείνος έχει “φύγει”.

Κι αν οι αντάρτες επέλεξαν να παίξουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να ρίξουν τον Άσαντ ,να ευχαριστήσουν τον Αλάχ ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο οι άμαχοι τι φταίνε; Οι φωτογραφίες από τον νεαρό που κρατά με λαχτάρα τη μικρή του αδελφή που σώθηκε από θαύμα από βομβαρδισμό τα λέει όλα (διαβάστε επίσης "Τα παιδιά της Συρίας "εκδικούνται" τον Άσαντ" εδώ).ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συρία: Φωτογραφίες ΣΟΚ αποκαλύπτουν βασανιστήρια και σφαγές

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ από Συρία: Παιδιά βομβαρδίζονται ενώ μιλούν μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα

Στοιχεία - σοκ: 93.000 άνθρωποι εχουν πεθάνει στη Συρία


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ