Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Καρφιά" Πάνου Καμμένου κατά της Νέας Δημοκρατίας

25.04.2018 | 11:33
"Κάρφωσε" τη Νέα Δημοκρατία ο Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας την εκμετάλλευση θεμάτων της εθνικής άμυνας, τονίζοντας ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε χαρακτηριστικά:"Η εθνική θέση απέναντι σε θεματα εθνικα είναι και αυτό που θα επιδιώξει το υπουργείο Άμυνας. Είμαστε ανοιχτοί σε ενημέρωση αλλά δημόσιες δηλωσεις και προσπάθειες εκμεταλλεύσεως θεμάτων που αφορούν στην εθνική μας άμυνας μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν"

Νωρίτερα ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, κ. Βασίλης Κικίλιας ασκούσε κριτική για το θέμα των φρεγατών Fremm με ένα φαρμακερό tweet: 
Για το θέμα των γαλλικών φρεγατών επικρίνει την κυβέρνηση ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, με σχόλιό του στο Twitter, σημειώνοντας ότι "υπάρχουν 3 γραμμές για 2 φρεγάτες".

* Κουβέλης: Παίρνουμε με leasing δύο φρεγάτες FREMM.

* Τζανακόπουλος: Υπάρχουν διερευνήσεις για διαφορά projects.

* Καμμένος: Συζητάμε μόνο για ναυπήγηση φρεγατών.

Τρεις γραμμές για 2 φρεγάτες.

Καμία εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση.

Δείτε το tweet του Βασίλη ΚικίλιαΕχθές σε δεύτερη ανακοίνωσή της η Πειραιώς μάλιστα ανέφερε: Λόγω της παροιμιώδους ανικανότητας της Κυβέρνησης, τις τελευταίες ημέρες εμφανίζουν πρόβλημα τα emails διαφόρων Υπουργείων, με συνέπεια να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Καθώς πιθανολογούμε η βλάβη να έχει πλήξει και το Μαξίμου, επανεκδίδουμε την πρωινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και τα ερωτήματα που απευθύναμε για τις γαλλικές φρεγάτες, καθώς έχουν περάσει 7 ολόκληρες ώρες και το μόνο που μάθαμε από τον κ. Τζανακόπουλου είναι ότι, είτε ο Πρωθυπουργός στη συνομιλία του με τον κ. Μακρόν, είτε ο κ. Κουβέλης που την γνωστοποίησε, κάπου χάθηκαν στην μετάφραση.

«Μόλις προ τεσσάρων ημερών η Κυβέρνηση, μέσω του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Άμυνας κ. Φώτη Κουβέλη, ανακοίνωσε ότι, ύστερα από συνεννόηση των κ. Τσίπρα και Μακρόν, δύο γαλλικές φρεγάτες τύπου FREMΜ, όχι μόνον συμφωνήθηκε να αποκτηθούν από την Ελλάδα, αλλά και ότι “θα πλεύσουν το καλοκαίρι στο Αιγαίο”.

Με δήλωσή της η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας κ. Φλοράνς Παρλί έκανε γνωστό ότι η χώρα της δεν προτίθεται να νοικιάσει καμία φρεγάτα στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση που, ως φαίνεται, αντιμετωπίζει με παροιμιώδη ερασιτεχνισμό ακόμη και την άμυνα της χώρας, μπορεί επιτέλους να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες τι ακριβώς έχει συμφωνήσει -αν έχει συμφωνήσει κάτι- με τη Γαλλία;».

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ