Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Αντετοκούμπο: "Κάρφωμα στη μούρη" των "δήθεν πατριωτών"

29.06.2013 | 11:42

Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούμπο που είναι πια μέλος της ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, του NBA, είναι εξαιρετικά διδακτική για όλους τους “ψευτοπατριώτες” και τους “φύλακες του ελληνικού αίματος”. Ο πανύψηλος Γιάννης είναι ένα εντυπωσιακότατο "καρφωμα στη μούρη" -που λένε στο NBA-  στους "δηθεν πατριώτες" .

Αναδημοσιεύουμε ένα σχόλιο του δημοσιογράφου-στρατιωτικού συντάκτη Λεωνίδα Μπλαβέρη, από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Τα οσα γράφει ο συνάδελφος έχουν την σημασία τους όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος αλλά επειδή ο Λεωνίδας είναι πατριώτης πραγματικός κι όχι “μούφα”.

Γράφει λοιπόν:

Ο 18χρονος ΕΛΛΗΝΑΣ, Νιγηριανής καταγωγής, Γιάννης Αντετοκούμπο επελέγη σήμερα τα ξημερώματα ως Νο.15 Draft επιλογή για τους φημισμένους Μιλγουώκι Μπακς του ΝΒΑ, δηλ. του επαγγελματικού Μπάσκετ των ΗΠΑ....
Πριν λίγα λεπτά είδα την εικόνα των στιγμιοτύπων από την τελετή της επιλογής στο ΜΕGA. Ο Γιάννης με τους Νιγηριανούς γονείς του που ζουν έντιμα και εργάζονται στην Ελλάδα 25 χρόνια, με τον αδελφό του Θανάση, κάθονται με αγωνία και περιμένουν ν' ακούσουν το όνομα...
Και όταν αυτό ακούγεται και ο εκφωνητής λέει "Ιάννις Αντετοκούνμπο-Greece", ο μεν Γιάννης πετάγεται από τη θέση του ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ , ο δε Θανάσης πετάγεται και αυτός ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! 
Αυτά τα παιδιά ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ και ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ στην Ελλάδα, όπου ΕΔΩ πήγαν σχολείο και έμαθαν μπάσκετ. 
Για μένα ΑΥΤΑ τα ΠΑΙΔΙΑ που ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ. 
ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!! 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ