Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Καταδικαστέα τα "συνθήματα" στο ΓΕΕΘΑ αλλά και προβληματισμός για τις φωτο-προκηρύξεις θέσεων εξωτερικού

18.06.2015 | 21:47
Ουδείς επικροτεί ενέργειες όπως αυτή που αποκαλύψε το Onalert.gr ,με το σύνθημα που εντοπίστηκε γραμμένο σε πόρτα τουαλέτας στο ΓΕΕΘΑ. Το αίσθημα αδικίας και η αίσθηση επικράτησης αναξιοκρατίας, ακόμη κι αν επιβεβαιωθούν δεν δικαιολογούν τέτοιου είδους ενέργειες.


Από την άλλη για να μην κρυβόμαστε όλοι μας όμως πίσω από το δάχτυλό μας και πρώτα απ΄ όλα οι τρεις υπουργοί η αίσθηση που υπάρχει στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων για την επάνδρωση του “ευρωπαϊκού επιτελείου” του Α/ΓΕΕΘΑ είναι ότι οι διαδικασίες για την επιλογή των στελεχών δεν είναι αυτές που πρέπει. Και κάποιος πρέπει κάτι να κάνει για να “διαγραφεί” αυτή η αίσθηση.

Από τον περασμένο Νοέμβριο που εκλέχθηκε ο κ.Κωσταράκος στη θέση του προέδρου της στρατιωτικής επιστροπής της ΕΕ υπήρχε άφθονος χρόνος για να γίνει προκήρυξη των θέσεων και να είναι η διαδικασία ανοιχτή σ΄ όλους όσους ήθελαν να προσπαθήσουν.

Είναι “φωτογραφική” η προκήρυξη που έχει κυκλοφορήσει; Πολλά στελέχη παραπονούνται πως ναι . Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το αν είναι σωστή ή λάθος αυτή η άποψη από το απόσπασμα της προκήρυξης που δημοσιεύουμε και αφορά στα 8 από τα συνολικά 18 στελέχη που “αναζητούνται”.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ