Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία Καμμένου: "Αξιωματικοί μας σε τελετή σκοπιανών με διακριτικά "Μακεδονίας"

03.09.2014 | 21:09
Με ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος καταγγέλει ότι Έλληνες αξιωματικοί υποχρεώθηκαν να παραστούν σε νατοϊκή τελετή παρασημοφόρησης Σκοπιανών αξιωματικών που έφεραν τα διακριτικά “Μακεδονία”.

Η ερώτηση:

Προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά
 
Θέμα: «Παρουσία Ελλήνων Αξιωματικών σε τελετή παρασημοφόρησης του ΝΑΤΟ Σκοπιανών Αξιωματικών»
 
H συγκυβέρνηση Ν.Δ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού εξαθλίωσε τους Έλληνες Αξιωματικούς δεν δίστασε να τους χρησιμοποιήσει για να νομιμοποιήσει την μυστική διπλωματία που ασκεί εις βάρος των εθνικών θεμάτων.
 
Με εντολή της πολιτικής ηγεσίας της Χώρας, Έλληνες Αξιωματικοί υποχρεώθηκαν να παραστούν σε Νατοϊκή τελετή παρασημοφόρησης Σκοπιανών Αξιωματικών που έφεραν τα διακριτικά «Μακεδονία».
 
Η άρνηση του Πρωθυπουργού να απαντήσει σε οκτώ ερωτήσεις μου ως προς την ονομασία των Σκοπίων και στις προτάσεις μου για σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών και προ Ημερησίας Διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τα εθνικά θέματα είναι πλέον εύλογη.
 
Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:
 
· Γιατί αγνοεί την Βουλή των Ελλήνων και καταργεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;
· Η πολιτική ηγεσία επέτρεψε ή επέβαλε την παρουσία Ελλήνων Αξιωματικών στη συγκεκριμένη τελετή και γιατί;
· Τι έχει συμφωνήσει για τον όρο «Μακεδονία»;


Διαβάστε ακόμη:


Γραφικοί Σκοπιανοί! Ψάχνουν τον Μέγα Αλέξανδρο με αστρολόγο!Η Γερμανία πιέζει για τα ΣκόπιαΔηλώσεις Νίμιτς- Βενιζέλου για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ