Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατάντια! Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ χαιρετά ναζιστικά!

17.03.2013 | 02:46


Η κατάντια μας. Αυτά θα συμβαίνουν όσο το επίσημο κράτος -αν υπάρχει σε λειτουργία τέτοιο πράγμα- αφήνει “ανοιχτό γήπεδο” στους ακραίους, ανιστόρητους που θέλουν να “ξαναγράψουν” την ιστορία και εκμεταλλεύονται την άγνοια των νεότερων,για την οποία όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι.

Όπως ανοιχτό γήπεδο βρήκε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που …πανηγύρισε ναζιστικά το γκολ που έβαλε…

Όπως ναζιστικά σηκώνουν το χέρι σε αίθουσες σχολείων νεαροί μαθητές επηρεασμένοι από την …μόδα της μαύρης μπλούζας και των χιτλερίσκων που προσφέρουν μια ψευδαίσθηση εξουσίας…

Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι γι΄ αυτή τη κατάντια να βλέπουμε νέους ανθρώπους να ασπάζονται συμπεριφορές και σύμβολα που μάτωσαν αυτό το τόπο…

Και από την ευθύνη δεν εξαιρείται ο στρατός που επίσης δίνει γήπεδο σε ανάλογες συμπεριφορές καλυπτόμενος πίσω από το "επιχείρημα" ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα...Όπως και όλος ο κρατικός μηχανισμός.

Ας ομολογήσουμε λοιπόν ότι κακώς πολεμήσαμε κατά των ναζί ,κακώς σκοτώθηκε και μαρτύρησε τόσος κόσμος κι ας ...καμαρώσουμε τους ανιστόρητους -που δεν έχουν καν το θάρρος να το παραδεχτούν- να χαιρετάνε ναζιστικά.

Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ 

<< Την ημέρα που στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε η μνήμη χιλιάδων Εβραίων που οδηγήθηκαν από του ναζιστές στα κρεματόρια του Άουσβιτς, στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ένας Θεσσαλονικιός, στον αγώνα ΑΕΚ – Βέροια, ο Γιώργος Κατίδης χαιρέτησε ναζιστικά. Μάλλον ο κύριος Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και των αρμοδίων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το δηλητήριο του ναζισμού δεν πρέπει να μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο>>.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ