Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατέρριψαν Ουκρανικό στρατιωτικό ελικόπτερο οι Ρώσοι; Φωτογραφία

16.04.2014 | 19:07
Φωτογραφίες και βίντεο κυκλοφορούν εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο από την κατάρριψη στρατιωτικού ελικοπτέρου των Ουκρανών στο Κραματόρκς στα ανατολικά της χώρας.

Αν πράγματι οι φωτογραφίες και τα πλάνα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα στην περιοχή και η ένοπλη σύγκρουση δύσκολα θα αποφευχθεί.

Τεθωρακισμένα με τη ρωσική σημαία προελαύνουν στην ανατολική Ουκρανία, όπου Ουκρανοί στρατιώτες και φιλορώσοι διαδηλωτές ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια!
Το Κίεβο κατηγορεί τους ρωσόφιλους ενόπλους που δρουν τις τελευταίες μέρες στην ανατολική Ουκρανία πως έχουν εντολή να κάνουν χρήση όπλων και να σκοτώσουν Ουκρανούς στρατιώτες. 

Επικαλούμενη συνομιλίες που υπεκλάπησαν, η SBU (μυστικές υπηρεσίες) ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν δώσει εντολή στους αυτονομιστές να πυροβολούν στο ψαχνό! 
«Οι συνομιλίες μεταξύ των Ρώσων δολιοφθορέων, οι οποίες υπεκλάπησαν, μαρτυρούν ότι οι ενέργειες δολιοφθοράς στην ανατολική Ουκρανία τελούν υπό την καθοδήγηση αξιωματικών των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών του στρατού οι οποίοι δίνουν την κυνική εντολή "πυροβολήστε για να σκοτώσετε» Ουκρανούς στρατιώτες», δήλωσε η υπηρεσία Τύπου των SBU σε ανακοίνωσή της.

Μάχες σώμα με σώμα


Στην πόλη Κραματόρσκ της ανατολικής Ουκρανίας, όπου από την Τρίτη έχουν φτάσει δυνάμεις του ουκρανικού στρατού για να ανακαταλάβουν τις πόλεις που τελούν υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών, σημειώθηκαν σήμερα επεισόδια. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ