Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Κάθαρση με λάσπη δεν γίνεται - Οι ανοησίες Κάντα για τον Καράμπελα ξεπερνούν τα όρια

31.01.2014 | 21:53
Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η κάθαρση στους εξοπλισμούς πρέπει να γίνει . Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει από τους εμπλεκόμενους. Δυστυχώς οι κατηγορούμενοι μιζαδόροι δείχνουν να μην έχουν όρια στην προσπάθειά τους να πέσουν στα μαλακά. Ο Κάντας που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για μίζες στους εξοπλισμούς είναι η χαρακτηριστικότερη περίπτωση . Δεν διστάζει να πετάξει ονόματα στον αέρα και ταυτόχρονα λάσπη στον ανεμιστήρα. Κι όποιον πάρει ο χάρος. Είτε φταίει ,είτε δεν φταίει.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Παναγιώτη Καράμπελα. Ενός αξιωματικού που έφθασε να γίνει και ΥΦΕΘΑ και για τον οποίον ουδείς μπορεί να πει το παραμικρό για την εντιμότητά του. Με τον κ.Καράμπελα βρεθήκαμε “απέναντι” όσο ήταν ΥΦΕΘΑ και σε πορεία σύγκρουσης για την υπόθεση της παραίτησης Ζιαζιά από τη θέση του Α/ΓΕΣ . Θα ήταν πολύ εύκολο να αδιαφορήσουμε για την προσπάθεια διαπόμπευσής του η οποία είναι ανεξήγητη.

Ο Κάντας αν και έμεινε χρόνια στη θέση που του εξασφάλισε 17 εκατομμύρια (!!!) καταθέσεων φαίνεται ότι δεν έμαθε ποτέ τις διαδικασίες με τις οποίες γίνονται οι εξοπλσιμοί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει για το 4ο Γραφείο στο οποίο την επίμαχη εποχή ήταν επικεφαλής ο Καράμπελας είναι απίστευτες ανοησίες για τις οποίες πρέπει άμεσα να ελεγχθεί και από τους ανακριτές του. Καμία δουλειά δεν είχε το 4ο Γραφείο με την προώθηση των εξοπλισμών και αυτό ο Κάντας είτε το γνωρίζει και παίζει βρώμικο παιχνίδι, είτε είναι ηλίθιος και τόσα χρόνια στο ΥΠΕΘΑ δεν πήρε …μυρουδιά.

Συνεπώς καλό είναι να περνάμε από πάρα πολλά κόσκινα όσα λέει ένας κατηγορούμενος μιζαδόρος . Και κυρίως να είμαστε ολοι προσεκτικοί. Αυτό ισχύει και για όσους αξιωματικούς έχει εμπλέξει με την κατάθεσή του ο έτερος κατηγορούμενος για μίζες Πάνος Ευσταθίου.

Κάθαρση με λάσπη δεν μπορεί να γίνει στους εξοπλισμούς.

Διαβάστε ακόμη:


Μίζες - Εξοπλισμοί: "Ο Κάντας έδωσε όνομα που μπορεί να προκαλέσει πολιτικό σεισμό"

Δεν έχουν τελειωμό οι λίστες μίζας! Βρήκαν κι άλλες οι ανακριτές
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ