Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθιερώνεται η προβολή επιτευγμάτων στις μονάδες του Στρατού Ξηράς

20.02.2017 | 14:25
Του Απόλλωνα Λεονταρίτη

Το ΓΕΣ καθιέρωσε τη δράση «Είμαστε Περήφανοι», όπου μία φορά το μήνα, Σχηματισμοί, Συγκροτήματα και Μονάδες, καλούνται και παρουσιάζουν στο Επιτελείο του ΓΕΣ, τις δράσεις που έχουν υλοποιήσει και κάνουν το προσωπικό τους να αισθάνεται υπερήφανο.

Η δράση δεν αφορά σε ένα απολογισμό έργου. Είναι μια ευκαιρία για την παρουσίαση θεμάτων, για τα οποία είναι κάποιος υπερήφανος, είτε γιατί ξεπέρασε εμπόδια, είτε γιατί σκέφθηκε καινοτόμα, είτε γιατί πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα με ελάχιστους πόρους.Η έναρξη της δράσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017, όπου παρουσίασαν τις δράσεις υπερηφάνειας τους:
- Η 8 Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία / VIII MΠ "ΗΠΕΙΡΟΥ"
- Η 30  Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία / "ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ"
- Η 1/38 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής / "ΜΠΙΖΑΝΙ"
- Η 22 Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής / "ΚΙΛΚΙΣ"
- Το 15 Σύνταγμα Πεζικού / "ΧVI ΜΠ"Πρόκειται για μια κίνηση που θα έχει πολλά πλεονεκτήματα αφού όπως τόνισαν πηγές του ΓΕΣ, δημιουργείται "πνεύμα μονάδας’" το οποίο είναι απαραίτητο προκειμένου να αναδειχτεί έργο και επιτεύματα, τα οποία συνεχώς επιτυχγάνει το προσωπικό στο πλαίσιο της αποστολής του και μάλιστα υπό συνθήκες δημοσιονομικών περικοπών που συχνά δημιουργούν αυξημένες απαιτήσεις και δυσκολίες.

Άλλωστε είναι γνωστό οτι η διατήρηση της διαθεσιμότητας οπλικών συστημάτων του ΕΣ οφείλεται αποκλειστικά στο μεράκι και την ευσυνειδησία του προσωπικού, που δίνει τον καλύτερο του εαυτό, προκειμένου να πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Και αυτή η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα και αναγνωρίζεται, ενώ πλέον θα αναδεικνύεται περισσότερο προκειμένου αυτοί που πετυχαίνουν αποτελέσματα στο τομέα τους, να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ