Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Top Guns

Κεφαλογιάννης για Έλληνες Στρατιωτικούς: Όλο το έθνος είναι δίπλα τους

13.05.2018 | 14:31
"Ολόκληρο το έθνος αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δίπλα τους". Αυτό είναι το μήνυμα προς τους δυο Έλληνες Στρατιωτικούς από τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, ένα 24ωρο πριν την συνάντηση που θα έχει μαζί τους στην Αδριανούπολη. 

Ο κ. Κεφαλογιάννης μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε την ανάγκη η Τουρκία να φερθεί ως κράτος δικαίου, να ακολουθήσει το διεθνή νόμο, και να απελευθερώσει τους στρατιωτικούς, τονίζοντας ότι θα θέσει αυτό το ζήτημα στους τούρκους αξιωματούχους. Έκανε πάντως λόγο για «θετικό μήνυμα» της Τουρκία που επέτρεψε τη συνάντηση με τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε ότι θα πει στους έλληνες στρατιωτικούς ότι «το μήνυμα είναι ένα ολόκληρο έθνος, και η ΕΕ, είναι δίπλα τους, τους συμπαραστέκεται, δεν τους ξεχνά». Ας μην ξεχνάμε, σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, ότι το Ευρωκοινοβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία ενέκρινε την πρόταση των ελλήνων ευρωβουλευτών για την άμεση απελευθέρωση των παράνομα κρατούμενων Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών. Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξήγγειλε και νέες πρωτοβουλίες για την απελευθέρωση των στρατιωτικών.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ