Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κένυα: Στρατιώτης των SAS έσωσε 100 ζωές

24.09.2013 | 10:59
Ένας στρατιώτης των SAS που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εχει αναδειχθεί ως ήρωας στην πολιορκία στο εμπορικό κέντρο στο Ναιρόμπι, καθώς όπως εχει γίνει γνωστό ο στρατιώτης έχει σώσει μέχρι και 100 ζωές.

Ο στρατιώτης έπινε τον καφέ του στο εμπορικό κέντρο Westgate, όταν δέχθηκε επίθεση από ισλαμιστές το Σάββατο.

Με το όπλο στο παντελόνι του ο φακός της κάμερας απαθανάτισε την στιγμη που βοηθάει δυο γυναίκες να φύγουν απο το εμπορικό κέντρο.Σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε στο κτίριο δεκάδες φορές παρά τους πυροβολισμούς.
Ενας φίλος του δήλωσε: "Αυτο που έκανε ηταν ηρωικό. Όταν συνέβη αυτο έπινε καφέ με τους φίλους του. Πήγε πίσω δεκάδες φορές και έσωσε 100 ανθρώπους. Φανταστείτε να πηγαίνατε πάλι πίσω οταν γνωρίζατε τι συνέβαινε στον χώρο αυτο!"

Οι Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις εκπαιδεύουν συχνά στρατιώτες στην περιοχή κι εχουν εμπλακεί στην παρακολούθηση Βρετανών πολίτων συνδεδεμένων με σκληροπυρηνικούς Ισλαμιστές στην Σομαλία και στη Υεμένη.

Πρώην μέλη των Ειδικών Δυνάμεων συνεργάζονται τόσο με το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και με την κυβέρνηση της Κένυας και με επιχειρήσεις ασφάλειας σε όλη την Ανατολική Αφρική.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει ακιβώς τι ρίσκαρε ο στρατιώτηςΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κένυα: Σκότωσαν τη «λευκή χήρα»;


Κένυα: Γυναίκα πίσω απο το μακελειό

ΚΕΝΥΑ: ισραηλινές Ειδικές δυνάμεις στην επιχείρηση του εμπορικού κέντρου


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ