Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άκης: Από "καβάλα στ΄ άλογο", τον πάνε για δίκη.

03.06.2011 | 10:00
Δυο φωτογραφίες που απεικονίζουν την άνοδο και τη πτώση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η πρώτη από την εποχή της παντοδυναμίας του, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, καβάλα στ΄ άλογο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στη Κρήτη , στα μέρη του Γιάννη Σμπώκου, στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου την εποχή που ήταν ΥΕΘΑ. Ο Σμπώκος ήταν Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών.
Η δεύτερη φωτογραφία είναι από τη χθεσινή του παρουσία στη Βουλή ,όπου κλήθηκε για να να δώσει εξηγήσεις για τα υποβρύχια. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατέθετε έξι ώρες,γνωρίζοντας ότι οι πρώην συντροφοί του στο ΠΑΣΟΚ ,διαρρέουν ήδη ότι η παραπομπή του σε δίκη είναι βέβαιη.
Ποιον έχουν κυρίως στο στόχαστρο οι λίγοι “πιστοί” που έχουν απομείνει στον Άκη; Τον Μιχάλη Καρχιμάκη για τον οποίο λένε ότι επιβεβαιώνει απολύτως το “ουδείς πιο αχάριστος από τον ευεργεντηθέντα”.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος μετά τη κατάθεσή του στην επιτροπή δεν έκρυψε πικρία του για τη στάση του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε πως τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν προαποφασίσει την ενοχή του. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ