Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κι όμως Τούρκοι χειροκρότησαν το ρωσικό εθνικό ύμνο! Που συνέβη

26.11.2015 | 20:11
Τουρκοι φίλαθλοι χειροκρότησαν εν το ρωσικό εθνικό ύμνο που ακούστηκε πριν από την έναρξη ενός παιχνιδιού μεταξύ των εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων γυναικών της Ρωσίας και της Τουρκίας , δήλωσε ο Ιβάν Genkenev , επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής ομάδας ,

Σύμφωνα με Gazeta.ru η διάθεση στο τουρκικό γήπεδο ήταν “φιλική” , αν και υπήρχαν σχεδόν 3.000 Τούρκοι οπαδοί στο γήπεδο .
“Η κατάσταση ήταν απόλυτα φυσιολογική ... Όλοι χειροκρότησαν το ρωσικό ύμνο και μετά το παιχνίδι ευχαρίστησαν την ομάδα μας . Υποστήριξαν τη δικούς τους παίκτες και τους παίκτες μας . Εμείς δεν αισθανόμαστε αρνητικά συναισθήματα» είπε ο Ρώσος εκπρόσωπος της εθνική ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών.

Το παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 0-0 . Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην πολιτική μεταξύ των δύο χωρών , ο Τούρκοι οπαδοί έδειξαν συμπάθεια προς τη Ρωσία . Το ποδόσφαιρο για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι είναι πέρα από την πολιτική .
Οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας είναι τεταμένες μετά την κατάρριψη ένός ρωσικού Su - 24 βομβαρδιστικού από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία την Τρίτη .
Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη μπροστά από την τουρκική πρεσβεία στη Μόσχα, για να διαμαρτυρηθούν για τις δράσεις της Άγκυρας . Ορισμένοι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες της Ρωσίας και της Συρίας , καθώς και πλακάτ καταδικάζοντας τις ενέργειες της Τουρκίας .
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν περιέγραψε την τουρκική επίθεση στο ρωσικό αεροπλάνο ως μια " πισώπλατη μαχαιριά " που πραγματοποίησαν οι " συνένοχοι των τρομοκρατών . "

ΠΗΓΗ: sputniknews.com
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ