Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κικίλιας: Η κυβέρνηση υποτίμησε το θέμα των δύο στρατιωτικών

06.03.2018 | 13:48
«Η κυβέρνηση εκ των πραγμάτων υποτίμησε το θέμα των δυο στρατιωτικών… Της ξέφυγε κι αυτό, όπως και τα άλλα θέματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την κυπριακή ΑΟΖ, δεν το είδε ως μια ακόμα προκλητική κίνηση της Άγκυρας» υποστήριξε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κ.Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κικίλιας τόνισε: «Χρειάζεται, σοβαρή υπεύθυνη και δυναμική πολιτική στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ». Μίλησε δε για λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι ελπίζει να μην διαψευστεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με τη δήλωσή του στον ΣΚΑΪ ότι δεν εκτίμα ότι θα προστεθούν κι άλλες κατηγορίες στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε την ανάγκη «να υπάρξει έντονη ελληνική αντίδραση στα fora της ΕΕ και του ΝΑΤΟ».

Μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κωστής Χατζηδάκης, έκανε λόγο για κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων, σε όλα τα μέτωπα. Όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης: «Την ώρα που δίπλα μας έχουμε ένα γείτονα που θέλει να ταπεινώσει την Ελλάδα και η ΝΔ δείχνει μεγίστη υπευθυνότητα χωρίς να θέλει να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη έχουμε μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που δε μοιάζει με καμία άλλη κυβέρνηση. 

ΠΗΓΗ: www.skai.gr 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ