Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κίνα: Εντός του έτους παραδίδεται το νέο αεροπλανοφόρο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

20.06.2018 | 14:15
Το πρώτο εγχώρια κατασκευασμένο αεροπλανοφόρο της Κίνας, που βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή κοντά στα ναυπηγεία Νταλιάν της επαρχίας Liaoning, ολοκλήρωσε τις πρώτες θαλάσσιες δοκιμές του. Η πρώτη θαλάσσια δοκιμή επικεντρώθηκε κυρίως στη δοκιμή της αξιοπιστίας και της σταθερότητας των συστημάτων ισχύος του πλοίου.

Το πρώτο εγχώρια κατασκευασμένο αεροπλανοφόρο της Κίνας ολοκλήρωσε επιτυχώς όλες τις θαλάσσιες δοκιμές, δήλωσε ο Hu Wenming, ο πρόεδρος της Κινεζικής Ναυπηγικής Βιομηχανίας (CSIC) στις 19 Ιουνίου, σύμφωνα με το κινεζικό ThePaper.cn.

Το πλοίο ξεκίνησε τις θαλάσσιες δοκιμές νωρίτερα από αρχικό του χρονοδιάγραμμα, ολοκληρώνοντας όλες τις δοκιμές πριν από την παράδοσή του στο Πολεμικό Ναυτικό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA). Οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα ενταχθεί στο Κινεζικό Ναυτικό πριν από το τέλος του έτους.Η Κινεζική Ναυπηγική Βιομηχανία (CSIC) έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην κατασκευή νέου εξοπλισμού και στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών. η ποιότητα όλων των έργων υπόκειται αυστηρούς ελέγχους και όλες οι εργασίες συνεχίζονται κατά τρόπο ομαλό, δήλωσε ο Hu.

Το πλοίο είναι το δεύτερο αεροπλανοφόρο της Κίνας μετά το Liaoning και η κατασκευή του ξεκίνησε το 2013. Απέπλευσε στη θάλασσα κοντά στο Ναυπηγείο του Dalian στην επαρχία Liaoning στις 13 Μαΐου 2018. H Κίνα έχει ξεκινήσει ήδη την κατασκευή του τρίτου αεροπλανοφόρου της, ενώ τουλάχιστον άλλα δύο σχεδιάζονται.

Δείτε βίντεο με τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του δεύτερου αεροπλανοφόρου της Κίνας:Πηγή En.People.en

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ