Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κίνδυνος να χαθούν 10 εκ. ευρώ για τις ΕΔ από "περίεργες καθυστερήσεις"

22.02.2013 | 00:35
Ποιοι και γιατί προσπαθούν να καθυστερήσουν την απόφαση για την κατακύρωση του έργου ΕΣΕΕΘΑ (HEDICS), με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν πιστώσεις του ΝΑΤΟ της τάξεως των 10 εκατ. Ευρώ και οι Ένοπλες Δυνάμεις να στερούνται ενός κρίσιμου Επικοινωνιακού Δικτύου;

Απλά για πολλοστή φορά σημειώνεται ότι το έργο HEDICS της Ελλάδας εγκρίθηκε ταυτόχρονα με το αντίστοιχο Τουρκικό έργο (TAFICS) αλλά η Τουρκία το έχει ήδη σε Επιχειρησιακή Λειτουργία από το 2003, ενώ η Ελλάδα.. προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής να το αναθέσει εκεί που συνήθως κάποιοι επιθυμούν.

Τα όσα ακούγονται για τις πραγματικές αιτίες της καθυστέρησεις είναι εξοργιστικά και θέλουμε να πιστεύουμε και εξωπραγματικά. Κάποιοι συνδέουν την καθυστέρηση με την αναμονή των κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν κάποιοι που αναμένουν την “σύνθεση” που επιθυμούν για να προχωρήσει η υπόθεση όπως κάποιοι επιθυμούν.

Η μοναδική λύση για να μην υπάρχουν φήμες και κακόβουλα σχόλια , είναι να ασχοληθεί προσωπικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος. Θα προλάβει πολλά και πιθανόν να ανακαλύψει και περισσότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό Γερμανικό έλεγχο οι επικοινωνίες των ΕΔ! Αποκαλυπτικά έγγραφα και παρασκήνιο

Κι όμως η ασφάλεια των επικοινωνιών των ΕΔ είναι ήδη υπό γερμανικό έλεγχο!

Αποκάλυψη Onalert:Απόφαση-ανατροπή Μπεγλίτη για το σύστημα επικοινωνιών ΕΔ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ