Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Κύπρου με κεντρικό θέμα το ναυάγιο στο Κυπριακό

17.07.2017 | 09:29
Το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου συνεδριάζει σήμερα με κεντρικό θέμα το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό. Οι διαβουλεύσεις ξεκινούν στις 9.30 υπό την Προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει ήδη ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα τεκταινόμενα στις συνομιλίες για το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα, σε συνεδρία του Σώματος την περασμένη Δευτέρα και έχει επίσης προβεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη προς ενημέρωση των πολιτών αργότερα την ίδια μέρα.


Απαντώντας σε ερωτήσεις στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης, είχε αναφέρει ότι θα πρέπει να εξηγηθεί η αλλαγή στρατηγικής από όσους την προβάλλουν.

Εξάλλου, σήμερα δύο πολύ σημαντικές αφίξεις με ουσιαστικό, όσο και συμβολικό χαρακτήρα στην Λευκωσία, καθώς αναμένεται να έρθει ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Ν. Κοτζιάς, προκειμένου να λάβει μέρος σε ειδική συνεδρία για επίτευξη βέλτιστου συντονισμού ελλαδικής και κυπριακής πλευράς, καθώς και της Γαλλίδας ΥΠΑΜ, η οποία μάλιστα αναμένεται να μεταβεί και στην περιοχή όπου διεξάγεται η γεώτρηση της TOTAL στο τεμάχιο "11", στο πεδίο - στόχος "Ονησίφορος - Δυτικό 1".

Αύριο, Τρίτη, σε νέα συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα παραστεί και ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Κοτζιάς.

Περισσότερα στο newsit.com.cy
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ